Telefon
WhatsApp
TANER CÖMERT’TEN “GENÇLEŞME” ÇAĞRISI!
300 X 250 Reklam Alanı

Çiğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Taner Cömert, babasından aldığı bayrağı 24. yılın sonunda devretmeye hazır olduğunu ifade etti, diğer oda başkanlarına da, “Gelin siz de kendi makamlarınızda böyle örnek davranışta bulunarak bana eşlik edin" dedi.
Çiğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1973 yılında babası Fuat Cömert tarafından kurulduğunu ve bugün 51 yıllık bir kurum olduğunu hatırlatan Cömert, “2003 yılında babam bu teşkilata yönetici olmam konusunda dileğini bana iletti. O'nun dileğini emir telakki ettim ve yönetiminde bu teşkilata adımlarımı attım. 4 yıl babamın yanında piştikten sonra onun kurumdan helalleşme kararı ile seçime girdim ve 2007 yılında başkan seçildim. 17 yıl başkanlıkta, 4 yıl da babamın yanında olmak üzere 21 yıllık yöneticiyim. Hedefim bu kurumda 50 yılı yani yarım asrı tamamlamaktı. Bunu gerçekleştirdim. Biriktirdiğimiz paralarla binamızı yaptık. Hedefimi gerçekleştirdiğimize göre kurumumla ve esnafımla helalleşme zamanım geldi demektir. Geçen yıl 4 yıllığına seçilmiştik. Bu dönemin sonunda görevimi yanımda yetişen, gözümüzün arkada kalmayacağı bir arkadaşıma devretmeyi düşünüyorum” diye konuştu.
Gündemde olduğu için siyasetten örnek veren Cömert, şunları söyledi: “Son belediye başkanlığı seçimlerinde nasıl gençlik aşısı ile bir reform uygulandıysa, Türkiye Cumhuriyeti'ndeki oda ve kooperatiflerde ve dahi her kurum ve kuruluşta bu gençlik aşısı ve kan değişimi reformunun uygulanması gerektiğine inanıyorum. Aynı fedakarlığı yapmalarını Çiğli Esnaf Odası Başkanı ve Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanına da tavsiye ediyorum. Kaldı ki onlar benden daha da eski başkanlar. Gelin bu dönem son görev dönemimiz olsun. Bayrağı bir başka arkadaşımıza devredelim ve genel kurullarımızda esnaflarımızın takdiriyle "Onursal Başkan" olarak bu gururla yaşayalım. Artık bu reform süreci tüm Türkiye'mi sarmalı. Hiç bir kurum ve kuruluşta üst sınır 65 yaşında artık yönetici kalmamalı. Genç beyinler ve genç yetenekler ülkemde söz sahibi olmalı.”
Çiğli Belediye Başkanlığı’na seçilen Onur Emrah Yıldız’a da başarılar dileyen Taner Cömert, “Bu seçimde ilçemiz, adayların ismi ve kaliteli adaylar olmaları açısından şanslı bir yarış geçirdi. Tüm adayları ve ekiplerini ayrı ayrı kutluyoruz. Yarıştan birinci olarak çıkan Onur Emrah Yıldız ve ekibi oldu, çok tebrik ediyoruz. Kurumlar arası iş birliği ve toplumda bireyler arası güç birliği yaratmak adına hep yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Cömert, yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle de, Çiğli esnafının ve tüm vatandaşların bayramını kutladığını belirtti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h